Våra hästar

 

Sciroqo

uppfödare axeldals gård

Ägare Annika Ekman

Arab F 2000

Noir -Narav Ibn Aswan

Sigge är våran lekfabror och mammas skogshäst. Alla som har fördommar om araber borde träffa sigge. Vet ingen så bombsäker. Han finner sig i allt bara han får en morot. Han passar och fostrar våra föl. Han lär de hur man kan tigga en morot genom att lägga huvudet på sned. Han vet att ingen kan säga nej då. Vi köpte honom som tre åring då min ponny Rex var tvungen att tas bort. Han var ett impuls köp då pippi inte skulle stå själv. Vi har inte ångrat oss en enda gång.

 

Pepina

Sto född 2009  PRE PARTBREED

Uppfödare/ägare Kajsa Ekman

Tendencioso IV - Pascal- Bellini

Pepina är Pippis första avkomma hennes pappa Tendencios är sveriges mest använda PREhingst 2008-2009.

Pepina blev bästa pre partbreed 1-3 år den 8 maj-11 . Hon är en mycket rörlig häst med skinn på näsan precis som sin mor.  Hon är som ni ser en kopia av pippi men mycket högrest och gracil och rör sig otroligt och är lätt lärd (kan ligga på komando)  hon älskar att vara med och kommer alltid springande när man kallar på henne. Detta är ett sto som kommer bli något.

Pepina blev bästa partbreed sto den 2/9 2012

dscn0474.jpg

 

 

 

 

 

Delphi-Rose (KWPN) E: Wup - Hofnar född 2008

Ella som hon kallas ska gå i avel hos oss. Hon är en otoligt vacker häst med goda gångarter och en väldigt fin stamtavla. Hon är snäll och trevlig och kommer betäckas med Cashmere .   Ella är 163 cm stor (upplever henne större) hennes stamtavla visar att hon troligtvis kommer ge stora föl, vi hoppas på det .

Ellas föl registreras i KWPN .

 

 

 

 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)